Weet
dat we er voor je zijn

Hulp nodig? Bel
088 142 4444

Inspiratiesessies

Meer info en aanmelden

Collegiaal overleg?

088 1424400

Heeft een kind, jongere en gezin specialistische hulp nodig? En wilt u weten wat wij voor hen kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Voor collegiaal overleg en advies. Samen kunnen we zorgen voor passende hulp. Wij zetten alles in wat nodig is om de gestelde resultaten te bereiken. Dat doen we in een traject. Eventueel schakelen we partners in om op onderdelen bij te dragen. 

Wat bieden wij?

Jeugdhulp Friesland geeft specialistische hulp bij opgroeien en opvoeden aan kinderen, jongeren en gezinnen. Dat doen we bij voorkeur thuis. En zo kort als mogelijk. Als de problemen heel groot zijn, kan een kind soms (tijdelijk)niet thuis wonen. Maar wel in een pleeggezin of gezinshuis. En als het echt niet anders kan, bieden we behandeling met verblijf.  De hulpvraag van kind en gezin is ons uitgangspunt. Een veilig en evenwichtig leven voor ieder kind is onze drijfveer. 

5x gezin

Heeft een kind onze zorg nodig? Dan bieden wij dit zoveel mogelijk in de eigen omgeving van kind en gezin. Wij werken volgens systematiek van 5x gezin, waarbij een volgende stap pas plaatsvindt als de vorige niet haalbaar is.

Friese werkplaats

Samen betere, efficiënter en innovatiever zorg voor jeugd ontwikkelen. Ketenbreed en met gebruik van bestaande en nieuwe kennis.

Naar website

Dit is LUNA  

LUNA is het relatiemagazine van Jeugdhulp Friesland. Met verhalen over onze beweging naar voren. Over hoe we er samen steeds vaker bij zijn. En wat dat oplevert: een veilig en betekenisvol leven voor ieder kind in Fryslan!  

LUNA

Opleidingsplatform Jeugd 

Hét platform waar jeugdzorg professionals zich kunnen opgeven voor geaccrediteerde cursussen, trainingen en refereerbijeenkomsten.

Naar de website

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U ontvangt jaarlijks 6 nieuwsbrieven met daarin nieuwe ontwikkelingen, aankondiging van activiteiten en ander nieuws. Bevestig uw inschrijving en ontvang automatisch de nieuwsbrief in uw mailbox.

Onze ambities

Wat zijn onze ambities? En hoe gaan we deze waarmaken? Om uiteindelijk antwoord te geven op de hulpvraag van ieder kind en gezin. 

Meerjarenbeleidsplan

Heeft u een vraag?

Is iets niet duidelijk of kunt u de gewenste informatie niet vinden? Stel dan hier uw vraag.