Weet
dat we er voor je zijn

Hulp nodig? Bel
088 142 4444

Wat zijn gezinshuizen?

Zo normaal mogelijk opgroeien. Dat is belangrijk voor ieder kind. Als een kind complexe gedragsproblemen heeft en (tijdelijk) niet meer thuis kan wonen, is een andere veilige plek nodig. In een gezinshuis kunnen kinderen zo normaal mogelijk opgroeien met intensieve zorg en professionele begeleiding van gezinshuisouders.  

Gezinshuisouder worden

Heb je een relevante opleiding en ervaring opgedaan die aansluit bij de hulp en begeleiding die deze kinderen nodig hebben? Ben je geïnteresseerd om (betaald) gezinshuisouder te worden en zou je kinderen in je eigen gezin willen opvangen? Dan maken we graag kennis met je. 

Een gezinshuis heb je 24 uur per dag
Lees het verhaal

Informatiebijeenkomst

Gezinshuizen bieden een unieke combinatie van passende hulp en een zo gewoon mogelijk gezinsleven. Jeugdhulp Friesland beschikt over 20 fijne gezinshuizen, maar er zijn veel meer kinderen die baat hebben bij deze vorm van jeugdhulp. Wij zoeken daarom betrokken stellen die zich willen inzetten als gezinshuisouders. Wij organiseren met enige regelmaat informatiebijeenkomsten om meer te vertellen over deze baan als professioneel opvoeder. 

Een opvoeding die normaal is waar het kan en specialistisch waar nodig

Merel van Dortmond

Orthopedagoog

Gezinshuisouders zijn professionele opvoeders die intensief worden ondersteund door een multidisciplinair team.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over deze bijzondere baan? Neem contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek.

088 142 44 44