Weet
dat we er voor je zijn

Hulp nodig? Bel
088 142 4444

Werken bij
Jeugdhulp Friesland 

Bekijk de vacatures

of

Solliciteer direct
Meer informatie over:
Meer informatie over:

Wat zijn jouw ambities? 

Werken bij Jeugdhulp Friesland betekent dat je het verschil maakt in het leven van kwetsbare kinderen en gezinnen. Je doet je werk vanuit betrokkenheid en passie, met kennis, deskundigheid en kwaliteit. Bij ons staat de mens centraal. Dit zijn natuurlijk onze kinderen, jongeren en hun ouders/opvoeders, maar zonder professionele collega’s kunnen we hen niet de juiste hulp bieden. Daarom investeert Jeugdhulp Friesland in professionele trainingen, opleiding en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. 

Vacatures

Wil jij het beste uit jezelf halen en werken bij een resultaatgerichte en dynamische organisatie? Wij zijn geregeld op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s. Onze vacatures zijn ook te vinden via LinkedIn en ZorgpleinNoord. Open sollicitaties zijn bij ons welkom, maar helaas mogen we in het kader van AVG uiterlijk vier weken jouw gegevens bewaren. 

Onze vacatures

Medewerkers aan het woord

'Ons team staat dag en nacht klaar voor gezinnen'

Linda Foget is orthopedagoog en werkt als MST-therapeut

Het woord is aan Linda

'Je doet het niet alleen maar altijd met elkaar'

Rachelle Jakobs liep stage en is nu jeugdzorgwerker

Het woord is aan Rachelle

'Er is geen dag hetzelfde'

Moustafa Youfi werkt al geruime tijd bij Jeugdhulp Friesland  

Het woord is aan Moustafa

Wat kom jij bij ons leren? 

Leren bij Jeugdhulp Friesland betekent een stageplaats hebben waar je de praktijk in korte tijd goed leert kennen. Wij bieden je graag de kans om werkervaring op te doen. Jaarlijks begeleiden we ruim 50 stagiaires, over de volle breedte van de organisatie. We hebben plaatsen voor HBO-studenten Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Pedagogiek, Social Work of Bedrijfskunde en voor WO-studenten Orthopedagogiek of Geestelijke Verzorging. Op MBO-4 niveau kun je werkervaring op doen als medewerker Zorgadministratie, secretaresse, activiteitenbegeleider of beveiliger.  

Stageplaatsen

Hoe draag jij je steentje bij? 

Vrijwilliger zijn bij Jeugdhulp Friesland betekent er toedoen en je graag willen inzetten voor een ander. Als vrijwilliger leg je nieuwe contacten, ontdek je je talenten en doe je werkervaringop. Je kiest zelf welke activiteiten je wil doen, passend bij de behoeften van onze cliënten als ook bij jouw eigen wensen. Er worden geen algemene eisen aan vrijwilligerswerk gesteld, deze zijnafhankelijk van je werkzaamheden. 

Contact

Heb je een vraag? 

Wil je meer weten? Over een vacature, de procedure of een stage? Stel dan hier je vraag.