Weet
dat we er voor je zijn

Hulp nodig? Bel
088 142 4444

Werken bij
Jeugdhulp Friesland 

Bekijk de vacatures

of

Solliciteer direct
Meer informatie over:
Meer informatie over:

Wij zijn VIP 

Werken bij Jeugdhulp Friesland betekent dat je hetverschil maakt in het leven van kwetsbare kinderen en gezinnen. Je doet je werk vanuit betrokkenheid en passie, met kennis, deskundigheid en kwaliteit. Dat doe je niet alleen, dat doen we samen!
 We zijn verbindend, inventief en professioneel (VIP). We maken gebruik van elkaars talent en expertise. We doen ons werk met verantwoorde lef en zijn steeds op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren. We verstaan ons vak, delen onze uitdagingen én successen en bouwen samen aan een professionele cultuur waarin leren heel gewoon is.   

Vacatures

Wil je werken bij een resultaatgerichte en dynamische organisatie? Wij zijn geregeld op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s. Of je ambulant of op een groep wilt werken, met jonge kinderen of jongeren, we hebben misschien een mooie vacature voor jou. 

Onze vacatures

Medewerkers aan het woord

'Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk' 

Moustafa Youfi werkt al geruime tijd bij Jeugdhulp Friesland.

Het woord is aan Moustafa

'Mijn werk is heel divers' 

Sjieuwke Dijkstra werkt bij de Zorgadministratie. 

Het woord is aan Sjieuwke

'Ik krijg zoveel kansen om mij te ontwikkelen' 

Bert Jongsma is ambulant hulpverlener bij Pleegzorg.

Het woord is aan Bert

'Samenwerken met een kundig en collegiaal team' 

Yldau Bijlsma is gedragswetenschapper bij het Behandel- en expertisecentrum Jonge Kind

Het woord is aan Yldau

Stages

Kies je voor een stage bij Jeugdhulp Friesland, dan krijg je volop gelegenheid om werkervaring op te doen. Dat doe je binnen een fijn team, onder begeleiding van een ervaren collega en je krijgt een mooie stagevergoeding.
We begeleiden jaarlijks ruim 50 stagiairs, over de volle breedte van de organisatie. We hebben plaatsen voor hbo-studenten Social Work en Pedagogiek en wo-studenten Pedagogische Wetenschappen. Ook buiten het primair proces hebben we stageplaatsen. Je kunt daarbij denken aan secretaresse, medewerker zorgadministratie, activiteitenbegeleider, human resources, financiën of geestelijke verzorging. 

Stageplaatsen

Een warm welkom  

Om jou een goede start te geven binnen onze organisatie heeft Jeugdhulp Friesland een online onboardingprogramma. Stap voor stap en door middel van korte video’s en uitgebreide artikelen maak je kennis met onze organisatie, het werk en alles wat belangrijk is voor een goede start. Je wordt gekoppeld aan een collega, een zogenaamde inwerkcoach. Je kunt voor al jouw werk gerelateerde vragen bij deze persoon terecht.     

Aandacht voor ontwikkelen

We willen je helpen om het beste uit jezelf te halen. Wij investeren in onze medewerkers, om altijd de gewenste kennis, deskundigheid en kwaliteit te bieden aan de kinderen en gezinnen die ons nodig hebben.
 Vanuit onze Jeugdhulp Academie wordt kennis gedeeld én versterkt. De Jeugdhulp Academie biedt een digitale opleidingsomgeving die alle medewerkers faciliteert in opleiden, leren en ontwikkelen. Ook organiseert en ontwikkelt de Jeugdhulp Academie samen met (interne) experts diverse cursussen en opleidingen op het gebied van jeugdzorg en persoonlijke ontwikkeling. 

Heb je een vraag? 

Wil je meer weten? Over een vacature, de procedure of een stage? Stel dan hier je vraag.