Weet
dat we er voor je zijn

Hulp nodig? Bel
088 142 4444

Hulp nodig? 

088 1424400

Veilig en zorgeloos opgroeien. Dat gunnen we ieder kind. Soms is daar hulp bij nodig, bijvoorbeeld als er problemen zijn in een gezin. Of als het niet goed gaat met een kind. Wij bieden  (hoog)specialistische jeugd- en opvoedhulp aan jonge mensen en hun ouders. Dat doen we bij voorkeur thuis. En zo kort als mogelijk. Als de problemen heel groot zijn, kan een kind soms (tijdelijk) niet thuis wonen. Maar wel in een pleeggezin of gezinshuis. En als het echt niet anders kan, bieden we behandeling met verblijf. 

Uw hulpvraag is ons uitgangspunt 

We bieden hulp op maat en maken daarbij gebruik van diverse hulpvormen. Ons aanbod varieert van korte, lichte interventies tot intensieve specialistische hulp.

Wat mag u van ons verwachten?

We trekken samen op! U voert de regie over de hulp die u krijgt. En wij zijn verantwoordelijk voor de hulp. 

Lees verder

Weet dat we er voor je zijn

Wij vinden dat kinderen en jongeren het recht hebben om in een veilige en gezonde omgeving op te groeien. Daarom zijn wij er voor elke zoon en elke dochter. Voor elke vader en elke moeder. En voor elke professional die bij de jeugd en het gezin betrokken is. Één ding beloven wij: Jeugdhulp Friesland helpt. Daar waar het echt nodig is. En zolang als noodzakelijk. In moeilijke omstandigheden. En vanuit kennis en expertise gaan we aan de slag. Samen. Dag en nacht.

Lees verder

Omgaan met uw persoonsgegevens

Jeugdhulp Friesland gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Hoe we dat doen staat in ons privacyreglement. We hebben voor u de belangrijkste informatie op een rijtje gezet.  

Omgaan met persoonsgegevens

Heeft u een vraag?

Is iets niet duidelijk of kunt u de gewenste informatie niet vinden? Stel dan hier uw vraag.

Wilt u meer weten?

Over bijvoorbeeld onze werkwijze of wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord.  

088 142 44 44